Tinybots

Tinybots is bekend van TESSA, een digitale zorgassistent die ouderen met voornamelijk dementie ondersteunt in het behouden van zelfredzaamheid. Zo krijgt de gebruiker een stukje grip op het eigen leven terug en is er minder zorg nodig.

Stichting KOMPAZ Nederland

Stichting KOMPAZ Nederland helpt zorg- en welzijnsinstellingen bij de passende inrichting van zelfmanagementondersteuning voor hun patiënten, cliënten en mantelzorgers. Het ondersteunen van eigen regie doen we namelijk samen. IFOZ heeft KOMPAZ samen met het MUMC+ opgezet.

SUP

Met bestelplatform SUP kunnen zorgverleners op één plek snel en gemakkelijk alle zorgproducten bestellen, waardoor ze minder administratieve rompslomp ervaren. IFOZ heeft samen met een groot aantal zorgaanbieders geïnvesteerd in moederbedrijf CB Healthcare.

Attendi

Met Attendi rapporteren zorgprofessionals met hun stem. Gesproken tekst wordt door Attendi direct omgezet in bruikbare rapportages. Het bespaart tijd, én draagt bij aan kwaliteit en werkplezier.

HelpSoq

De HelpSoq zorgt ervoor dat ouderen zelf hun steunkousen aan kunnen trekken en, wanneer zij te kwetsbaar zijn om dit zelf te doen, dat zorgverleners de kousen bij ouderen aan kunnen trekken zonder dat dit fysiek belastend is voor de zorgverlener.

Momo Medical

De Momo Bedsense van Momo Medical voorziet zorgverleners van informatie over ouderen die in bed liggen. Het voorkomt zorgproblemen zoals doorligwonden en bespaart zorgverleners tijd.