Investeerder en innovatieve zorginstellingen bundelen krachten

Investeerder CbusineZ en vier zorginstellingen zijn de founding partners van IFOZ. Alle deelnemende zorginstellingen hebben een groot marktaandeel om bovenregionaal impact te kunnen creëren. Het zijn koplopers die hun nek willen uitsteken om de vernieuwing in de ouderenzorg te versnellen. Alle partners geven een langdurig commitment af in de vorm van een investering en zijn lid van de Investor Board van IFOZ. CbusineZ heeft ruime ervaring met investerings- en portfoliomanagement en de betrokken zorgorganisaties zorgen voor inhoudelijke kennis en implementatiekracht.

IFOZ bundelt haar krachten ook met andere zorgorganisaties om innovaties in een breder netwerk te kunnen implementeren. Dit doet IFOZ met zogenaamde implementatieversterkers. Surplus is de eerste implementatieversterker van IFOZ. Om innovatie in de gehele ouderenzorg te versnellen zal IFOZ na succesvolle implementaties ook kennis en expertise beschikbaar stellen voor andere zorgorganisaties.

Implementatieversterkers 

IFOZ bundelt haar krachten ook met andere zorgorganisaties om innovaties in een breder netwerk te kunnen implementeren. Dit doet IFOZ met zogenaamde implementatieversterkers. Surplus is de eerste implementatieversterker van IFOZ. Om innovatie in de gehele ouderenzorg te versnellen zal IFOZ na succesvolle implementaties ook kennis en expertise beschikbaar stellen voor andere zorgorganisaties.

Overige partners

Zorgverzekeraar CZ is enthousiast over de doelen en ambities van IFOZ. Door het fonds financieel te ondersteunen, zorgt CZ ervoor dat de financiering van de founding partners volledig naar de geselecteerde innovaties kan gaan. 

Onze founding partners

Onze implementatieversterkers

Een idee of businessplan pitchen?