Investeerder en innovatieve zorginstellingen bundelen krachten

Investeerder CbusineZ en de vier zorginstellingen zijn de founding partners van IFOZ. Deze zorginstellingen hebben een groot marktaandeel om bovenregionaal impact te kunnen creëren. Het zijn koplopers die hun nek willen uitsteken om vernieuwing in de ouderenzorg te versnellen. Alle partners geven een langdurig commitment af in de vorm van een investering en zijn lid van de Investor Board van IFOZ. De betrokken zorgorganisaties zorgen voor inhoudelijke kennis en implementatiekracht. CbusineZ verzorgt het investerings- en portfoliomanagement. 

Implementatieversterkers 

IFOZ bundelt haar krachten ook met andere zorgorganisaties om innovaties in een breder netwerk te kunnen implementeren. Dit doen we met onze acht implementatieversterkers. Om innovatie in de hele ouderenzorg te versnellen, stellen we onze kennis en expertise rondom implementaties ook beschikbaar voor andere zorgorganisaties. 

Overige partners

Zorgverzekeraar CZ is enthousiast over de doelen en ambities van IFOZ. Door IFOZ financieel te ondersteunen, zorgt CZ ervoor dat de financiering van de founding partners volledig naar de geselecteerde innovaties kan gaan. 

Onze founding partners

Onze implementatieversterkers

Een idee of businessplan pitchen?