Nieuws

IFOZ investeert in doorontwikkeling en opschaling van de HelpSoq

9 augustus 2023

Het aan- en uittrekken van steunkousen kost de ouderenzorg veel schaarse capaciteit en leidt tot hoge fysieke belasting van zorgverleners. Daarom zijn we verheugd..

Lees verder

Een IFOZ netwerkevent vol inspiratie bij Tantes Zorglab

15 mei 2023

Vorige week dinsdag waren de partners van IFOZ te gast bij Tantes Zorglab van tanteLouise in Steenbergen. Opnieuw hadden we een mooie agenda..

Lees verder

Implementatie en impact review Momo BedSense

4 mei 2023

Momo BedSense maakt impact op effectieve inzet van arbeidscapaciteit Het zo effectief mogelijk inzetten van arbeidscapaciteit van zorgmedewerkers is een..

Lees verder

Inspirerende IFOZ Netwerkbijeenkomst

11 september 2022

Gisteren was vrijwel het gehele IFOZ-netwerk aanwezig voor onze eerste netwerkbijeenkomst. Het was een inspirerende sessie waar in een open sfeer uitgewisseld werd en..

Lees verder

Brede implementatiekracht door nieuwe samenwerkingen

5 april 2022

Zeven zorginstellingen sluiten zich aan bij Innovatiefonds Ouderenzorg (IFOZ) IFOZ ondersteunt goede innovaties niet alleen met financiering, maar helpt ook bij de implementatie.

Lees verder

Momo BedSense eerste innovatie in portfolio IFOZ

11 januari 2022

Het Innovatiefonds Ouderenzorg (IFOZ)  gaat Momo Medical B.V. ondersteunen om de implementatie van de BedSense in Nederland te versnellen. Het gebruik van de BedSense..

Lees verder

Nieuw Innovatiefonds Ouderenzorg wil investeren en implementeren

9 april 2021

Vier grote zorgorganisaties en CbusineZ bundelen krachten in IFOZ. Initiatiefnemers met een vernieuwend concept dat bijdraagt aan arbeidsbesparing in de ouderenzorg of zelfredzaamheid thuis..

Lees verder