Nieuws

IFOZ en NextGen versterken AI-innovatie in langdurige zorg met investering in Attendi

22 december 2023

IFOZ en NextGen hebben geïnvesteerd in Attendi en brengen hiermee AI versneld naar de langdurige zorg. Versnelling in uitrol met behoud van kwaliteit Met..

Lees verder

Wederom inspirerend netwerkevent

9 november 2023

Afgelopen dinsdag kwamen de partners van IFOZ opnieuw bijeen, dit keer in Park Stanislaus van Thebe in Moergestel. Opnieuw een mooi gezelschap met inspirerende..

Lees verder

Door samenwerking met CB Healthcare eenvoudig en snel hulpmiddelen bestellen

3 oktober 2023

Samen op weg naar één plek waar wijkverpleegkundigen en verzorgenden eenvoudig en sneller hun hulpmiddelen voor cliënten kunnen bestellen! Met de ondertekening van de..

Lees verder

IFOZ investeert in doorontwikkeling en opschaling van de HelpSoq

9 augustus 2023

Het aan- en uittrekken van steunkousen kost de ouderenzorg veel schaarse capaciteit en leidt tot hoge fysieke belasting van zorgverleners. Daarom zijn we verheugd..

Lees verder

Een IFOZ netwerkevent vol inspiratie bij Tantes Zorglab

15 mei 2023

Vorige week dinsdag waren de partners van IFOZ te gast bij Tantes Zorglab van tanteLouise in Steenbergen. Opnieuw hadden we een mooie agenda..

Lees verder

Implementatie en impact review Momo BedSense

4 mei 2023

Momo BedSense maakt impact op effectieve inzet van arbeidscapaciteit Het zo effectief mogelijk inzetten van arbeidscapaciteit van zorgmedewerkers is een..

Lees verder

Inspirerende IFOZ Netwerkbijeenkomst

11 september 2022

Gisteren was vrijwel het gehele IFOZ-netwerk aanwezig voor onze eerste netwerkbijeenkomst. Het was een inspirerende sessie waar in een open sfeer uitgewisseld werd en..

Lees verder

Brede implementatiekracht door nieuwe samenwerkingen

5 april 2022

Zeven zorginstellingen sluiten zich aan bij Innovatiefonds Ouderenzorg (IFOZ) IFOZ ondersteunt goede innovaties niet alleen met financiering, maar helpt ook bij de implementatie.

Lees verder