Wederom inspirerend netwerkevent

9 november 2023

Afgelopen dinsdag kwamen de partners van IFOZ opnieuw bijeen, dit keer in Park Stanislaus van Thebe in Moergestel. Opnieuw een mooi gezelschap met inspirerende bijdragen.

ThebeMattie Bakx en Robert van Berkel ☀️ namen de aanwezigen mee in hun visie op innovatie gericht op het creëren van het juiste innovatieklimaat. Innovatie is meer dan ‘alleen stekkers’, maar gaat ook over ruimte voor eigen inbreng, experimenteren en op basis van uitkomsten heldere keuzes in de opschaling.

Daarna mooie bijdragen vanuit ondernemers:

CB Healthcare: Joost M. van CB Healthcare nam het gezelschap mee in de mogelijkheden van bestelplatform SUP, gericht op het ontzorgen van zorgprofessionals en organisaties.

HelpSoq bv: IFOZ is deze zomer ingestapt in HelpSoq. Reinoud Wouters sprak over de voortgang van de implementatie en gaf het netwerk een inkijkje in de doorontwikkeling.  HelpSoq wordt binnenkort nog beter inzetbaar in de thuissituatie. Begin 2024 meer daarover!

TinybotsWang Long Li Li Long gaf zijn visie op de doorontwikkeling van spraakgestuurde ondersteuning voor mensen met dementie. Hoe kunnen we nog beter mensen met dementie ondersteunen bij het langer zelfstandig blijven?

Kompaz: Matthijs Bosveld nam ons mee over de ontwikkelingen met betrekking tot de landelijke opschaling van de Academie voor Patiënt en Mantelzorg, waar IFOZ samen met het Maastricht UMC+ het voortouw in wil nemen.

We kijken terug op een succesvolle bijeenkomst waarin volop kennis en ervaringen zijn uitgewisseld en nieuwe ideeën zijn ontstaan. Dank Thebe voor de gastvrijheid! We kijken uit naar het volgende event in het voorjaar 2024!